Livrare pe tot Teritoriul RM 24/24
Luni-Duminica: 24/24

Termeni si Conditii

Va multumim pentru interesul dumneavoastra in munca noastra!

Comanda dumneavoastra prin www.emotii.md sau prin telefon reprezinta acceptarea implicita a urmatoarelor conditii:
 
Varsta legala
Pentru a putea comanda prin intermediul paginii noastre produse alcoolice trebuie sa aveti peste 18 ani. De asemenea ve-ti fi rugati sa confirmati ca persoana care primeste un cadou care implica alcool (o sticla de vin sau alte produse cu alcool comercializate pe www.emotii.md ) are peste 18 ani.


Politica de refuz/acceptare a comenzii


Pot aparea situatii in care compania noastra sa refuze o comanda fara a oferi explicatii. In aceste situatii se va anula sau rambursa plata respectivei comenzi prin aceeasi metoda de plata folosita de client.


Anularea sau schimbarea comenzii de catre client


Va puteti razgandi in legatura cu comanda plasata cu minim 24 ore inainte de ziua livrarii. Anularea comenzii se va face prin telefon la nr +373 68661166 (Viber sau Whatsapp).
Daca o comanda a fost deja transmisa in productie atunci ea nu mai poate fi anulata!
Intotdeauna incercam sa acomodam orice cerinta de ultim moment,  insa nu putem garanta decat schimbarile transmise cu 24 ore inaintea livrarii.
O data ce comanda a fost data in productie, schimbarile nu mai sunt posibile.
Pentru comenzile ce depasesc 2000 de lei ne rezervam dreptul de a solicita un avans ce consta 50% din valoarea comenzii.
Va rugam de asemenea sa luati in considerare ca in perioadele cu comenzi intense (Craciun, 1-8 martie, Sf Valentin etc) nu garantam posibilitatea de a anula comenzile in mai putin de 24 ore pana la data livrarii.
 
Rezolvarea problemelor legate de plata


Decizia de a cumpara flori online pe www.emotii.md este una sigura avand in vedere ca tranzactiile pe pagina noastra sunt asigurate prin www.paynet.md . Se poate intampla insa uneori sa existe erori in tranzactia bancara care sa intarzie acceptarea comenzii de catre noi. In cazul unui mesaj din partea bancii sau din partea noastra legat de plata va rugam sa ne contactati la nr +373 68661166 (Viber sau Whtasapp). Platile facute in afara orelor de program si eventualele probleme care pot aparea pot intarzia comanda si, desi regretam orice intarziere, nu detinem controlul acestor situatii si nu vom opera rambursarea platii.


Aranjamente florale si disponibilitatea lor in functie de anotimp


In cazul in care nu exista in stoc sau calitatea florilor primite de la furnizorii nostri nu este la standardele cerute de noi, ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi  valoare  sau mai mare. Daca schimbarea este majora, vom incerca sa va contactam pentru acord.
Plantele de suport (frunze, verdeata) si vasele pot fi schimbate fara instiintare anterioara avand in vedere ca ceea ce este afisat pe site este cu titlu de prezentare.
Daca nu reusim sa va contactam prin canalele folosite in comunicarea anterioara cu dumneavoastra, va trebui sa consideram ca avem acordul dumneavoastra implicit.


Aranjamente deteriorate


Aranjamentele florale sunt transportate cu grija si sunt alcatuite din materie prima de calitate. Se poate insa intampla in foarte rare ocazii ca aranjamentele sa nu ajunga in cea mai buna stare la destinatar.
Daca acest lucru se intampla va rugam sa ne contactati pentru a va rambursa plata sau pentru a va oferi o noua livrare gratuita pentru o data ulterioara.
 
Garantii oferite de noi


Pentru produsele si serviciile care se afla sub controlul nostru va oferim garantia rambursarii totale a platii sau oferirea unor vouchere cadou in contravaloare daca:
         >  Nu s-a facut livrarea la data agreata cu dumneavoastra din motive care au tinut strict de noi.
         >  Livrarea a intarziat la data agreata.
         >  Produsele primite de destinatar au fost deteriorate. Va putem rambursa plata in conditiile returnarii produsului deteriorat.
         >  Nu putem sa onoram comanda dumneavoastra din motive ce tin de noi, va vom returna banii.
         >  A fost livrat produsul gresit. O sa va rugam sa ne semnalati greseala, iar noi vom retrimite comanda dumneavoastra.
Dorim sa va reamintim ca singurele optiuni de compensare sunt rambursarea sumei platite sau vouchere cadou pentru achizitii viitoare, orice alta forma de compensare nu este subiect de negociere.
 
Regimul ofertelor speciale


Ocazional, putem oferi produse cu pret redus. Aceste oferte sunt valabile numai in perioada mentionata si nu constituie o oferta permanenta.
Daca un client cumpara un produs care devine subiectul unei oferte reduse ulterior, pretul la momentul achizitiei are prioritate.
Nu putem face reduceri pentru produse deja cumparate.
 
Utilizarea datelor personale folosite in comunicarea cu www.emotii.md   


Sunt situatii in care este extrem de important sa luam legatura cu dumneavoastra pentru a va oferi comanda dorita. De aceea va rugam ca datele oferite in crearea contului personal sa fie actuale si corecte.
Pretuim discretia si increderea acordata si va asiguram ca nu inchiriem sau vindem bazele noastre de date! Pentru mai multe detalii va invitam sa consultati politica noastra de securitate a datelor.
     >   Numele
     >  Adresa de email - Folosim acest canal pentru a face corectii legate de comanda, pentru a va comunica schimbarile sau pentru a va consulta in legatura cu aspecte neplanificate.
     >  Numarul de telefon (fix si/sau mobil) In cazul in care este nevoie sa va contactam urgent vom folosi acest canal.

POLITICA PRIVIND PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Emotii.md a implementat masuri tehnice si organizatorice adecvate, in conformitate cu prevederile Regulamentului ”Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in cee ce priveste prelucrarea datelor cu character personal” (pe scurt „GDPR”).

Acesta din urma este revizuit si actualizat in timp real pentru a proteja drepturile si libertatile dvs. fundamentale, printre care se numara  dreptul la viata privata si dreptul la protectia datelor cu caracter personal.

Pentru asigurarea securitatii datelor si a livrarii produselor si serviciilor solicitate de dvs.,vom putea apela doar la parteneri de incredere, care ofera garantii suficiente pentru punerea in aplicare a acelorasi masuri tehnice si organizatorice precum cele implementate de noi, astfel incat prelucrarea realizata sa respecte drepturile dvs.

Va multumim pentru interesul dumneavoastra in munca noastra!

WhatsApp Viber